WorldFood Ukraine 2018 – головна подія для виробників та дистриб’юторів продуктів харчування Назад

WorldFood Ukraine 2018 – головна подія для виробників та дистриб’юторів продуктів харчування

З 23 по 25 жовтня в МВЦ столиці при підтримці RIA.com відбудеться головна подія харчової промисловості - 21-а Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018.

    З 23 по 25 жовтня в МВЦ столиці при підтримці RIA.com відбудеться головна подія харчової промисловості - 21-а Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018.

    WorldFood Ukraine для виробників і імпортерів - це найкраща можливість заявити про себе, презентувати свої продукти, спланувати стратегію подальшого просування, підвищити лояльність клієнтів і знайти нових партнерів, залучити інвестиції та досягти домовленостей про укладення вигідних контрактів про постачання. Дистриб'ютори та представники продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу мають змогу провести вигідні переговори про закупівлі з першими особами провідних виробників і імпортерів.

Image title

На виставці представлені виробники та імпортери таких категорій продуктів:

? бакалія, зернопродукти, макарони, соуси, масла, приправи, спеції;

? молочна продукція, сири, морозиво, олійно-жирова продукція;

? м'ясо, м'ясні продукти, ковбасні вироби, птиця, яйця;

? риба, рибні продукти, морепродукти;

? свіжі і консервовані фрукти і овочі, гриби, горіхи;

? кондитерські та хлібобулочні вироби, горіхи, сухофрукти, насіння, мед, снеки;

? алкогольні та безалкогольні напої.

    У виставці візьмуть участь іноземні компанії з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Ahkbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кава, кондитерські вироби, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Milan Seeds Corporation (горіхи, Індія), Rajyog OverSeas (сухофрукти, Індія), Green Valley (горіхи, Єгипет), Matrade Kiev (масла, Малайзія), Novarcert LTD / Hello KIWI (ківі, Греція), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC (кондитерські вироби, Вірменія) і багато інших. Комфортні умови на WorldFood Ukraine сприяють веденню ефективних переговорів і підписанню контрактів.

    Вперше в цьому році спільно з WorldFood Ukraine відбудеться виставка вина і алкогольної продукції Wine & Spirits Ukraine 2018 - місце зустрічі виробників вина та спиртних напоїв з усього світу з сомельє, імпортерами, дистриб'юторами, представниками роздрібного та ресторанного бізнесу всіх областей України та країн світу. В рамках виставки пройде Міжнародний дегустаційний конкурс вин і алкогольної продукції з усього світу - International Wine & Spirits Awards, а також Міжнародний експортний форум, в рамках якого провідні експерти поділяться напрацьованими кейсами з виведення товарів на ринки Європи, Азії та Канади.

    На WorldFood Ukraine працюватимуть вже відомі та протестовані бізнес-сервіси: Байєрська програма, Рітейл центр, Біржа праці та інші. Байєрська програма - сервіс для відвідувачів, що полегшує пошук потрібних постачальників і продукції на виставці. Він дає можливість відвідувачам і експонентам заздалегідь призначити зустрічі, які відбудуться протягом 3-х днів роботи виставки. Рітейл центр - майданчик для ділових зустрічей представників мережевого продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн з експонентами виставки. Серед великих рітейлерів, успішно скористалися послугами Рітейл центру, ТОВ «Ашан», «Пакко Холдинг», ТОВ «Varus», ТОВ «Фуршет», АЗС «ОККО», ТОВ «Еко Маркет». У цьому році для участі вже зареєструвалися представники АЗС «SOCAR», ТОВ «TOR-BA», ТОВ «Абрикос» та інші.

Кращі пропозиції продуктів харчування, напоїв, обладнання, упаковки, технологій і послуг для розвитку бізнесу чекають на вас на WorldFood Ukraine 2018!

До зустрічі 23-25 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі.

    Контакти:

Олена Улещенко, керівник виставки

Тел: +380 (44) 496 86 45 (ext. 245)

Моб.тел:+38 (097) 388 4341

E-mail:     E.Uleshchenko@pe.com.ua

Промокод для отримання безкоштовного запрошення RW18



Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье