AGROPORT ЗАХІД ЛЬВІВ 2018 Назад

AGROPORT ЗАХІД ЛЬВІВ 2018

VII Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства пройде у Львові при підтримці RIA.com.
VII Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства пройде у Львові при підтримці RIA.com.
    Дата проведення: 19–21 КВІТНЯ 2018 (Офіційне відкриття 19 квітня  о 10:00)
    Місце проведення:  ЛЬВІВ, Україна; Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. ГалицькогоImage title    Форум проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку  Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC.
    АГРОПОРТ Захід Львів 2018, який відбудеться у Львові 19-21 квітня буде орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство тощо.
    До участі в Агропорті у Львові буде запрошено фермерів та господарів з Львівської, Волинської, Рівенської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької областей, а також с інших регіонів України.
    У 2018 році особлива увага буде приділятись проблемам адаптації сільського господарства до умов зміни клімату: підвищення продуктивності в умовах змін та перехід на безпечні і точні технології. Також спеціально до 5-ої річниці форуму в Україні буде запущено новий проект – Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України, а перший етап пройде саме на Львівщині в третій день заходу (21 квітня).
    АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2018 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье